Vernieuwende & verfrissende hapjes en gerechten voor al uw gelegenheden

Traiteur LP Catering in Gistel (West-Vlaanderen), de perfecte culinaire omkadering voor uw feest of event

Verrassende smaken, complete service

Elk feest is anders en heeft een uniek karakter. Daarom geloven we bij LP Catering niet in kant-en-klare formules. Wij beschikken niet over een menukaart, maar verzorgen de catering voor uw feest volledig op maat. U hebt een concept? Wij zorgen voor de volledige culinaire omkadering, van a tot z. U kunt bij ons zelfs terecht voor verrukkelijke afhaalgerechten.

 

Dankzij onze ervaring kunnen we perfect inspelen op uw wensen. We denken met u mee na over de beste culinaire oplossing voor uw evenement én bieden u professioneel advies over de mogelijkheden. LP Catering zorgt telkens weer voor creatieve, kwaliteitsvolle én overheerlijke hapjes, schotels en gerechten.

Contacteer ons voor meer informatie! We staan steeds voor u klaar.

Creatief én lekker

Bij traiteur LP Catering stemmen we ons aanbod dus volledig af op wat u in gedachten hebt. Organiseert u een themafeest voor uw onderneming? Dan zorgen wij voor de bijpassende hapjes en schotels. Wilt u het communiefeest van uw zoon of dochter écht op kindermaat organiseren? Dan denken wij mee na over een verrassend en creatief buffet.

 

 

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor catering van uitmuntende kwaliteit. Van grote evenementen en trouwerijen tot kleine feestjes (vanaf 25 personen), wij zorgen ervoor dat er nog lang over het eten gesproken wordt. Ook voor de catering voor opendeurdagen van bedrijven of andere business events kunt u bij ons terecht.

 

Bent u op zoek naar een traiteur voor huwelijkscatering, catering voor recepties of andere evenementen?

Vraag meteen uw gratis offerte aan!